Woning taxatie

Al meer dan 30 jaar een begrip in Steenbergen en omstreken

Koetsenruyter is opgericht op 29 december 1986 in Dinteloord onder de naam Koetshuys Makelaardij. Sinds 1 juli 1989 is de naam veranderd in Koetsenruyter makelaardij. 

Vestiging in het pittoreske Steenbergen

Koetsenruyter Makelaardij  was in die tijd actief met een kantoor in Roosendaal, Tholen, Dinteloord en Sint Annaland. Medio 1992 is Koetsenruyter Makelaardij zich in het pittoreske Steenbergen gaan vestigen. Alle overige kantoren zijn in de loop der tijd verkocht. Alleen de vestiging in Steenbergen aan de Kaaistraat 6 is overgebleven en is nu het centrum geworden van aan- en verkoop van woningen in de regio.

Verzorgingsgebied

Ons verzorgingsgebied is de gemeente Steenbergen met zijn directe omgeving maar ook Bergen op Zoom en Roosendaal en omliggende plaatsen behoren er toe. Wij kennen de lokale markt als geen ander en maken daarnaast gebruik van een uitgebreid woningzoekendenbestand. Ook profiteren onze klanten van uitstekende contacten met collega makelaars in de regio en ver daarbuiten. Dit betekent een groter afzetgebied en een snellere verkoop tegen een goede prijs.

Waarom Koetsenruyter Makelaardij

Bij Koetsenruyter Makelaardij bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om de aan- of verkoop van uw woning. Wij doen ons uiterste best om uw woning zo goed mogelijk op de markt te zetten. Dankzij onze unieke werkwijze en jarenlange ervaring zorgen wij voor een unieke presentatie van uw woning. Van het plaatsen van uw woning op Funda met prachtige foto's tot video´s, een 360 graden tour, plattegronden en aansprekende verkoopteksten. Daarnaast plaatsen wij uw woning ook op andere woning websites om de vindbaarheid te vergroten.

Wilt u de waarde van uw woning weten?

Alvorens u met een makelaar in zee gaat is de waarde van uw woning vaak het eerste wat u wilt weten. Wij van Koetsenruyter Makelaardij helpen u daar graag bij. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met u op. voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging bij uw thuis om zodoende het beste inzicht te krijgen in de waarde van uw woning.

Antwoord binnen één werkdag

Vragen? Wij horen graag van u

Contactform CTA
U ontvangt binnen één werkdag persoonlijk antwoord. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0167 - 563 301.

Vergelijken