Financieel advies

Voor hypotheken, verzekeringen, sparen en betalen werken wij samen met Overbeeke.

Bij het kopen en verkopen van een woning komt er veel op u af. Van hypotheek tot overlijdensrisicoverzekering. De adviseurs van Overbeeke zijn enthousiast en gedreven om u van het beste financiële advies te voorzien. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissingen maakt.

Van hypotheekadvies naar de beste hypotheek

U gaat een huis kopen. Dan heeft u waarschijnlijk een hypothecaire lening nodig. Maar weet u welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is, hoe u uw maandlasten laag kunt houden en hoe u optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek? Met hypotheekadvies van Overbeeke weet u wat er te kiezen valt. Duidelijk en overzichtelijk.

Uw woning verzekeren

Een inboedelverzekering en opstalverzekering keren uit bij schade aan of in uw huis na bijvoorbeeld brand, waterschade, inbraak of storm. Een prettig idee, want de kosten lopen bij deze schades al gauw behoorlijk op. Alles wat niet verhuisbaar is behoort tot uw woonhuis en verzekert u via de opstalverzekering. Datgene wat wel verhuisbaar is valt onder de inboedelverzekering. De beste inboedelverzekering en opstalverzekering met het juiste verzekerde bedrag regelt u via Overbeeke.

Betalen en sparen

Naast financieel dienstverlener is Overbeeke ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U bent altijd welkom voor het regelen van uw bankzaken of voor vragen en informatie. Van een voordelig en compleet betaalpakket om uw geldzaken te regelen tot sparen met een aantrekkelijke rente op een manier die bij uw spaarwensen past.

Alles onder één dak

Koetsenruyter, Overbeeke en de RegioBank zijn in hetzelfde pand gevestigd aan de Kaaistraat 6 in Steenbergen. Loop gerust eens binnen. Op werkdagen bent u van harte welkom tussen 09:00 tot 17:00 uur.

Antwoord binnen één werkdag

Vragen? Wij horen graag van u

Contactform CTA
U ontvangt binnen één werkdag persoonlijk antwoord. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0167 - 563 301.

Vergelijken