Verkoopstyling

Verkoopstyling verkoopt uw huis beter tegen een hogere prijs

U kunt bij de verkoop van uw woning maar één keer een goede indruk maken. Koetsenruyter kan u daarbij helpen.

Ruim flink op

Ruimte is licht en licht is ruimte. Potentiële kopers willen geen huis kopen waarbij het lijkt of het voor u te klein is geworden! Stel uzelf de vraag: ‘waar bewaar ik het voor, heb ik het echt wel nodig?’

Zorg voor een lichte, neutrale inrichting

Geen opvallende kleuren maar lichte tinten. Bedenk dat steeds meer mensen een ‘instap klaar’ huis willen. Een paar flinke potten verf maken een wereld van verschil!

Houd het onpersoonlijk

Geen foto’s, knutsels en specifieke verzamelingen. Het maakt dat het uw huis is, kijkers worden daardoor afgeleid.

Zorg voor zo min mogelijk achterstallig onderhoud

Loszittend behang, missende of loszittende plinten, gaten in de muur etc. We zien ook vaak gebarsten ramen die nog niet zijn vervangen, informeer eens bij uw verzekering (misschien bent u verzekerd voor het herstel).

Houd de vloer zoveel mogelijk leeg

Oftewel: zet geen spullen op de grond, onder de tafel, in de hoek naast de bank onder de kapstok. Denk ook aan snoeren die over de grond liggen.

Waarom Koetsenruyter Makelaardij

Koetsenruyter Makelaardij bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om verkoopstyling van uw woning. U krijgt adviezen over de meest optimale indeling van ruimtes, aanpassingen in het kleurgebruik, opruim- en interieurtips. Vervolgens kiest u om deze adviezen zelf uit te voeren ofwel om deze te laten uitvoeren.

Antwoord binnen één werkdag

Vragen? Wij horen graag van u

Contactform CTA
U ontvangt binnen één werkdag persoonlijk antwoord. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0167 - 563 301.

Vergelijken