Diensten

Al meer dan 30 jaar een begrip in Steenbergen en omstreken

Bij Koetsenruyter Makelaardij bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om de aan- of verkoop van uw woning.

Aankoopmakelaar

Een huis kopen is niet alleen een grote investering maar ook spannend. Er komt heel wat op u af. In een krappe huizenmarkt moet u slim kunnen handelen. Koetsenruyter vergroot uw kansen op succes, helpt u bij het vinden van uw ideale huis, de bezichtiging en het doen van het juiste bod.

Woning verkopen

Bij Koetsenruyter Makelaardij in Steenbergen bent u al meer dan 30 jaar aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning voor de beste prijs op een manier die bij u past.

Woning taxatie

Koetsenruyter is opgericht op 29 december 1986 in Dinteloord onder de naam Koetshuys Makelaardij. Sinds 1 juli 1989 is de naam veranderd in Koetsenruyter makelaardij. 

Verkoopstyling

Bij Koetsenruyter Makelaardij  bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om verkoopstyling van uw woning. U krijgt adviezen over de meest optimale indeling van ruimtes, aanpassingen in het kleurgebruik, opruim- en interieurtips. Vervolgens kiest u om deze adviezen zelf uit te voeren ofwel om deze te laten uitvoeren.

Financieel advies

Bij het kopen en verkopen van een woning komt er veel op u af. Om onze klanten ook op financieel vlak zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij samen met Overbeeke.  De adviseurs van Overbeeke zijn enthousiast en gedreven om u van het beste financiële advies te voorzien. 

Antwoord binnen één werkdag

Vragen? Wij horen graag van u

Contactform CTA
U ontvangt binnen één werkdag persoonlijk antwoord. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0167 - 563 301.

Vergelijken